نکات مهم جذب سرمایه گذار جدید
یافتن منابع مالی برای آغاز و ادامه فعالیت شرکت جزء مهم ترین مراحل کار کارآفرین ها محسوب می شود و در این بین جذب سرمایه گذار برای شروع یک فعالیت تجاری حرف اول را میزند. هر کسب و کار نوپایی به سرمایه احتیاج دارد. چه برای توسعه ی محصولات، چه هنگام تلاش برای اجرای اولیه، موقع تهیه موجودی و چه حتی زمان پرداخت حقوق اولین کارمند! اغلب کارآفرینان ابتدایی ترین راه جذب سرمایه را وام های بانکی می دانند، اما در نهایت متوجه می شوند که بانک ها غیرمحتمل ترین حامیان کسب و کارهای نوپااند! در نتیجه در بحث راه های تهیه سرمایه برای کسب و کارهای نوپا، روش “خلاقانه” در حقیقت به معنی به حداکثر رساندن سرمایه گذاری غیر بانکی ست.سرمایه گذار
بدین منظور، روش های جایگزین بسیاری وجود دارد، که البته خیلی هم آسان نیستند. موفق ترین کارآفرینان کسانی هستند که خلاقانه فکر می کنند؛ نه فقط نسبت به آن چه ارائه می دهند بلکه حتی نسبت به روشی که برای پول سازی به کار می گیرند! آنها هرگز از کلمه “هرگز” استفاده نمی کنند! کارآفرینان یا باید خودشان را بیشتر از محصولاتشان عرضه کنند یا قید هر نوع روش سرمایه گذاری جایگزین را بزنند. اما یافتن یک سرمایه گذار برای اجرای هدف های تجاری کار مطمئن تر و موثرتری است.
اگر قصد دارید سرمایه جدیدی وارد کار و تجارتتان کنید، احتمالاً می دانید که جذب سرمایه گذار کار چندان ساده ای نیست. مسئله خیلی مهم ارائه و معرفی خودتان به سرمایه گذاران احتمالی و جلب نظر آنها برای وارد کردن سرمایه شان به کار شماست.
تمرین کردن ارائه و معرفی شرکتتان برای جذب سرمایه گذار لازم است
گاهی شاید کمتر از ۱۰ دقیقه برای معرفی خودتان زمان داشته باشید، به همین دلیل خیلی مهم است که برای اینکار از قبل برنامه ریزی کنید. در این مقاله ما فرمت معرفی شرکتتان و مراحل پشنهادی برایتان آورده ایم که می تواند کمک خوبی در این زمینه برایتان باشد.
چیزی که خیلی باید به آن دقت کنید، تمرین کردن ارائه و معرفی شرکتتان برای جذب سرمایه گذار است. خیلی از کارفرماها را می بینید که چون زمان بندی و برنامه ریزی درستی برای جلسه معرفی خود ندارند، نمی توانند در زمان مقرری که برای معرفی خود به دست آورده اند، این کار را به درستی انجام دهند.
علاوه بر این، سرمایه گذاران می خواهند که بتوانید ادعاهایتان را اثبات کنید. باید یک برنامه کاری خوب و آماده داشته باشید تا سرمایه گذاران بتوانند در صورت نیاز آن را بررسی کنند. چیزی که آنها می خواهند یا خلاصه برنامه های اجرایی شرکت شما یا برنامه کامل آن است.
مهم ترین نکات جذب سرمایه گذار جدید
برای جذب سرمایه گذار جدید برای کار و تجارتتان، چند نکته مهم را باید به خاطر داشته باشید:
۱. داستان شما
کارتان را با یک داستان متقاعدکننده شروع کنید. اینکار شنونده هایتان را از همان ابتدا درگیر مسئله خواهد کرد. و اگر بتوانید داستان را به طریقی به شنونده هایتان ربط دهید، خیلی بهتر هم خواهد بود. داستان شما باید مربوط به مشکلی باشد که قصد دارید در بازار محصولتان از بین ببرید.
۲. راهکار شما
نکات خاص درمورد محصولتان را عنوان کنید و توضیح دهید که چطور این ویژگی ها قادر به حل مسئله عنوان شده در اسلاید قبل می باشد. دقت کنید که کوتاه، دقیق و ساده در این رابطه توضیح دهید.
۳. موفقیت های شما
احتمالاً می خواهید که در ابتدای جلسه معرفی اعتباری برای خودتان ایجاد کنید. کمی وقت را صرف توضیح موفقیت های قبلی خودتان کنید. این فرصتی است برای جلب نظر سرمایه گذار مورد نظرتان. با گفتن موفقیت هایی که خودتان و تیمتان تا به آن روز داشته ان نظر آنها را به سمت خودتان جلب کنید.